dinsdag 8 oktober 2013

mijn gadget

Dit is een horloge en een USB-stick in elkaar zo kan het dopje van je USB niet kwijtraken en heb je hem altijd bij je. Dit bericht is van Robbe S. .

maandag 7 oktober 2013

luan ecologische gsm

dit is mijn gadget
Elke dag wordt worden er miljoenen elektronische apparaten weggegooid. Maar eigenlijk is er maar één ding dat kapot is van je apparaat. De rest werkt nog prima. zo zijn elektronische apparaten een van de meest weggegooide afval. dus dit is een nieuwe soort gsm. het is gemaakt van blokken, afneembare blokken. Ze zijn allemaal aangesloten aan de basis. en de basis sluit alles aan elkaar. Dus bijvoorbeeld als je graag foto's trekt dan kan je je camera blok veranderen als een grotere camera en met meer megapixel.                    

gadget willem























 Voor maar $75.000 dollar koop je al een Martin Jet Pack. De motor die erin zit heeft 200 PK en je kan er zoon 100 kilometer per uur snel vliegen. Je kunt tot zo een 2 kilometer hoog de lucht in, hoewel dat het heel gevaarlijk is want. Met een volle tank kan je maar een half uur vliegen. 

robbe muziek schoen


mijn gadget
















Dit is een muziek schoen.🎵
Hij kan ook CD's afspelen.
Het is ook handig om te gaan lopen of te gaan fietsen met het hele gezin want dan moet niet iedereen zijn eigen muziek opzetten.🎧
het is ook gewoon handig want dan hebt ge altijd iets bij om muziek te luisteren als ge u verveelt bij voorbeeld.